Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Kaartverkoop
Kaarten zijn op diverse manieren verkrijgbaar, namelijk:

Online
Zoek jouw gewenste voorstelling(en) op onze website en klik ‘bestellen’. De betaling gaat via iDeal en je ontvangt jouw tickets digitaal in je mailbox. Deze dien je als toegangsbewijs voor aanvang van de voorstelling aan te tonen. Wij berekenen € 1,00 servicekosten wanneer jij jouw kaarten online bestelt.
 
Kassa
De openingstijden van de theaterkassa zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur. De kassa is daarnaast ook 1 uur voor aanvang van elke voorstelling geopend. 

Gratis pauzedrankje
Bij de theatervoorstellingen in onze theaterbrochure, website of ticket staat of deze inclusief een drankje in de pauze is. De keuze van het pauzedrankje bestaat uit koffie/thee, pils/wijn of fris. Alle overige dranken zijn tegen bijbetaling verkrijgbaar. Jouw theaterkaartje is geldig om het pauzedrankje te verkrijgen. Let op: het pauzedrankje zit niet bij concerten en jeugd- en familievoorstellingen inbegrepen.

Annuleren van kaarten
Bij verhindering kun je, tot zeven dagen voor aanvang van de voorstelling, de theaterkaarten van de Theater De Borgh omruilen tegen kaarten voor een andere voorstelling, of je ontvangt een E-Voucher. Wij brengen per kaart € 1,00 annuleringskosten in rekening. Het is niet mogelijk om contant geld terug te krijgen.


Annulering van een voorstelling
Indien een voorstelling komt te vervallen word je hiervan op de hoogte gesteld. Wij bieden je dan een nieuwe speeldatum aan van de betreffende voorstelling of een tegoedbon. Indien wij geen nieuwe speeldatum kunnen aanbieden dan ontvang je jouw geld terug.

Duplicaatkaarten
Bij vermissing van kaarten kunnen enkel op vertoon van legitimatie van de persoon die gereserveerd heeft, duplicaatkaarten worden verstrekt. Hiervoor wordt € 1,00 per kaartje berekend.

Voorstelling uitverkocht?
Voor uitverkochte voorstellingen leggen wij een wachtlijst aan. Een plaats op de wachtlijst biedt echter geen garantie voor een toegangskaart. Wij nemen contact met je op zodra er plaatsen beschikbaar komen en je bovenaan de lijst staat.

Nieuwsbrief
Theater De Borgh / Theatermakers verstuurt gedurende het theaterseizoen regelmatig een digitale nieuwsbrief naar alle geïnteresseerden. Hierin vindt je onder meer informatie over de komende voorstellingen en interessante acties. 

Acties en kortingen
Het staat Theater De Borgh / Theatermakers vrij te allen tijde acties te bedenken en aanbiedingen te doen. Kortingen op kaarten die hieruit voortkomen, zijn niet van toepassing op reeds gekochte of gereserveerde kaarten.

Extra voorzieningen
Theater De Borgh is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over een invalidentoilet en speciale parkeerplaatsen in de omgeving van het gebouw. Ook is er in het pand een lift aanwezig, zodat men op elke verdieping kan komen. Wij hebben een beperkt aantal rolstoelplaatsen. Wij verzoeken je dan ook om voor reservering hiervan contact met ons op te nemen.

Foto-, film- en geluidsopnamen
In verband met auteursrechten is het maken van foto’s, films, video’s en geluidsopnamen binnen Theater De Borgh niet toegestaan.
Mobiele telefoons en piepers. Gebruik van mobiele telefoons is hinderlijk voor de artiesten en geluidsapparatuur, daarom verzoeken wij je mobiele telefoons en piepers uit te zetten. Wanneer je bereikbaar dient te zijn wegens bepaalde omstandigheden, kunt je dit aan de theaterkassa melden voor jouw bezoek aan een voorstelling.

Te laat?
De theaterzaal gaat ongeveer 15 minuten voor aanvang open. De theatervoorstelling begint op tijd. Te laat komen is voor artiesten en andere bezoekers erg storend. De coördinator van de theatervoorstelling bepaalt of je nog toegelaten kan worden in de zaal. Als dit niet het geval is kun je na de pauze de zaal betreden.
 

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!