Extra Sinterklaas voorstelling

image

Sinterklaas Spektakel in Theater De Borgh!


Op woensdagmiddag 22 november 2023 zetten Boy Jansen, Addie Compen en Jentley Drieman Theater De Borgh op zijn kop met de sinterklaasvoorstelling: "De Sleutel van de Sint."


De samenwerking van Addie en Jentley begon met een (mini) sinterklaasvoorstelling die ze online presenteerden als vervanging voor de traditionele intocht van Budel tijdens de coronaperiode. De positieve respons smaakte naar meer, en met de toevoeging van vaste partner-in-crime Boy Jansen was het trio compleet. Samen met enthousiaste leerlingen van de Musicalschool en natuurlijk de goedheiligman zelf, belooft deze voorstelling een fantastisch spektakel te worden.


In "De Sleutel van de Sint" ontvouwt zich een komisch verhaal rond conciërge Cor, die helemaal niet blij is met de komst van de Pieten naar De Borgh. Overal rommel, lawaai, en nooit het gewenste cadeau – Cor overweegt zelfs om ze op te sluiten in de kelder! Maar laten we eerlijk zijn, zonder Pieten en hun cadeaus is er geen echt Sinterklaasfeest mogelijk. Dus maar beter niet doen Cor……
De voorstelling belooft een feest van humor en muziek te worden, geschikt voor de hele familie (3+). Uiteraard zullen Sinterklaas en zijn Pieten ook van de partij zijn!


Er zijn twee voorstellingen gepland op 22 november om 14:30 uur en 16:00 uur in Theater De Borgh in Budel.

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!