Kadotip: Borgh TheaterCheque

image

Vind jij het ieder jaar ook zo lastig om een origineel cadeau te vinden voor onder de kerstboom of voor vaderdag? Theater De Borgh in Budel presenteert de TheaterCheque. Een cadeaubon voor een avondje uit naar het theater.

Je vrienden, familie, collega's of medewerkers kunnen dan kiezen uit het volledige aanbod van Theater De Borgh. Ze kunnen de cheque o.a. inwisselen voor de voorstellingen van Gerard van Maasakkers, JanseDeCoomp, Christel de Laat en 'Wie Is De Drag'.

De TheaterCheque geldt ook voor de voorstellingen en shows van onze lokale verenigingen. De cheque is ook geldig voor tickets van T-Force, Unity Dance en De Budelse Comedie.

Kortom het ideale cadeau voor theater-, toneel en muziekliefhebbers.

De TheaterCheque is er van €15,- en €25,- en te verkrijgen aan de infobalie of via: www.theaterdeborgh.nl/theatercheque.

Bedrijven en Verenigingen

Voor bedrijven en verenigingen bestaat de mogelijkheid om een gepersonaliseerde TheaterCheque te bestellen. Ook de waarde van de cheque kan dan eventueel worden aangepast. Voor meer informatie over de mogelijkheden kun je mailen naar : info@theaterdeborgh.nl

TheaterCheque bestellen

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!