Kinderboekenweek voorstelling: Worden Wat Je Wil

Theater De Borgh en Bibliotheek De Kempen presenteren op woensdag 13 oktober, de voorstelling 'Worden wat je wil' en een Beroepenmarkt.

Dagdromen over wat je wil worden doet iedereen. Klein en groot. Lekker fantaseren. In de klas of in je bed. Of gewoon, bij het tandenpoetsen. In dromen kan alles. 

Tijdens de interactieve voorstelling 'Worden wat je wil' neemt theatergroep ZieZus de kinderen mee op avontuur in de wereld van droomberoepen. Chirurg, kapper, ridder, modeontwerper? Niets is te dol, alles kan en mag. In deze meespeelvoorstelling vol live muziek, avontuur en humor mag iedereen worden wat hij wil. Een interactieve kinderboekenweekvoorstelling voor dromers van 4-12 jaar. Aanvang 13:30u. Tickets via: www.theaterdeborgh.nl  

Op de beroepenmarkt in de Bibliotheek en in verschillende zalen van De Borgh maak je kennis met allerlei beroepen. Je kunt ook leuke workshops volgen. Wil jij weten wat er allemaal in een brandweerauto zit? De Brandweer komt met hun wagen en vertelt over hun beroep als brandweerman. Stoer hè? Of lijkt het jou leuk om mensen of kinderen te verzorgen? Aan de poppendokter kun je al je vragen stellen. Zou je graag swingend door het leven willen gaan? Er worden dansworkshops gegeven! De beroepenmarkt is gratis te bezoeken vanaf 14.30 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs!

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!